Dagon.ro intretine aceasta pagina web ca un serviciu oferit vizitatorilor sai. Utilizand aceasta pagina web sunteti de acord si va obligati sa respectati urmatorii termeni si conditii. Va rugam sa recititi cu atentie urmatorii termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, nu aveti dreptul sa obtineti informatii de pe sau sa utilizati in alt mod aceasta pagina web. Daca nu respectati conditiile de utilizare a acestei pagini web, va supuneti unor pedepse civile si penale grave.
Prezentul Contract constituie singurul si intregul contract incheiat intre Dagon.ro si dvs. Prezentul contract anuleaza toate contractele, reprezentarile, garantiile si acordurile anterioare sau prezente referitoare la Dagon.ro, continutul, produsele si serviciile oferite de sau prin Dagon.ro , si obiectul prezentului Contract. Prezentul Contract poate fi modificat oricand de catre noi la diferite intervale fara instiintarea dvs. prealabila. Trebuie sa revedeti prezentul Contract inainte de fiecare utilizare a Dagon.ro.
Produsele, continutul, grafica, designul si alte chestiuni referitoare la Dagon.ro sunt protejate de catre drepturile de autor in vigoare. Drepturile de autor, redistribuirea, utilizarea sau publicarea acestora sau a oricarei parti din Dagon.ro este strict interzisa cu exceptia unui acord special intre Dagon.ro si dvs. Nu dobanditi drepturi de proprietate asupra nici unui continut, produs sau a altor obiecte vazute si transmise prin Dagon.ro. Toate drepturile de autor pentru produsele Dagon.ro asa cum sunt specificate in Conditiile de Utilizare ale Dagon.ro sunt rezervate.
1.  Dagon.ro este unicul responsabil pentru implementarea proiectului mentionat in descrierea proiectului. Daca clientul doreste sa faca modificari suplimentare, trebuie sa solicite o estimare suplimentara, daca nu inseamna ca accepta rezultatul functional al template-urilor.
2.  Dagon.ro are dreptul sa anuleze comanda si sa ramburseze in urmatoarele cazuri:
a)  Clientul nu ofera Dagon.ro toate datele necesare pentru personalizare; 

b)  Clientul solicita revizuirea nejustificata a comenzii 

c)  Persoanele care factureaza de la Dagon.ro suspecteaza ca plata este o frauda.
3.  Dagon.ro are dreptul de a stabili un pret suplimentar daca clientul doreste sa faca modificari suplimentare la proiect care nu au fost prevazute inainte si nu au fost mentionate in descrierea proiectului.
4.  Dagon.ro nu garanteaza conformarea perfecta la programul mentionat in conditiile preliminare de livrare. Pot aparea pauze in productie din cauza activitatii clientului (de ex. clientul nu ofera Dagon.ro toate datele necesare pentru personalizare sau transmite date de contact false)
5.  De indata ce clientul primeste link-ul de descarcare si accepta rezultatul proiectul se considera a fi implementat cu succes si nu trebuie revazut sau revizuit.
LICENTA
Pagina noastra de web va ofera o licenta limitata neexclusiva de a utiliza template-urile si alte produse vandute prin pagina noastra de web de catre furnizori de continut independenti („produsele”) in conformitate cu prezentii Termeni si Conditii („Licenta”) emisi de firma noastra.
a)  Acordarea utilizarii limitate 
Puteti utiliza fiecare produs individual doar pe o singura pagina web, care va apartine fie dvs. fie clientului dvs. Trebuie sa cumparati acelasi template inca o data pentru a face alt proiect cu acelasi design.
b)  Modificarile
Sunteti autorizat sa faceti toate modificarile care sunt necesare la produsele noastre pentru a servi scopurilor dvs.
c)  Utilizarea ne-autorizata
Nu aveti voie sa copiati nici unul dintre produsele noastre, modificate sau nemodificate, pe discheta, CD, pagina web sau alt mediu si sa le dati spre redistribuire sau re-vanzare de orice fel fara consimtamantul anterior scris al firmei noastre.
d)  Cesiunea 
Nu puteti da cu sub-licenta, cesiona sau transfera aceasta licenta nimanui fara consimtamantul anterior scris al Dagon.ro
e)  Drepturile de proprietate 
Nu puteti pretinde drepturi de proprietate intelectuala sau exclusiva asupra nici unora dintre produsele noastre, modificate sau nemodificate. Toate produsele sunt proprietatea furnizorilor de continut independenti. Produsele noastre sunt furnizate „asa cum sunt” fara garantie de nici un fel, expresa sau implicita. Sub nici o forma firma noastra nu va avea nici o raspundere juridica pentru daune incluzand, insa fara a se limita la daune-interese directe, indirecte, speciale sau alte pierderi care apar din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza produsele noastre.