Clar

[spacer top="52px"][/spacer]

Clar

[one_half]

[text_block text_align="justify" text_width="98%" title="2014" title_tag="h5"]Struguri din soiul Fetească Albă dintr-o vie veche de 40 de ani împreună cu un complement de Sauvignon Blanc au fost culeși de mână în dimineața zilei de 5 Septembrie. După o presare lejeră, mustul a fermentat parțial în butoaie noi de stejar românesc.
Clar 2014 are o strălucire aurie-smarald, cu parfum caracteristic de soc și flori de câmp. Textura este mătăsoasă iar gustul complex de fructe albe, miere și ierburi stăruie mult după degustare.[/text_block]
[/one_half]

[one_half last="true"]
[text_block text_align="justify" text_width="98%" title="2015" title_tag="h5"]Struguri din soiul Fetească Albă dintr-o vie veche de 40 de ani împreună cu un complement de Sauvignon Blanc au fost culeși de mână în dimineața zilei de 6 Septembrie. După o presare lejeră, mustul a fermentat parțial în butoaie noi de stejar românesc.
Clar 2015 are o strălucire aurie-smarald, cu parfum caracteristic de soc și flori de câmp. Textura este mătăsoasă iar gustul complex de fructe albe, miere și ierburi stăruie mult după degustare.
[/text_block]
[/one_half]

 

 


[carousel_single]
[carousel_item]

Sticla de vin Clar

[/carousel_item]

[carousel_item]

Sticla de vin Clar

[/carousel_item]

[/carousel_single]

[spacer top="160px"][/spacer]

TOP