[spacer top=”52px”][/spacer]
Cleștar are o strălucire aurie și degajă arome exotice de condimente orientale. Gustul este corpolent, bogat și în același timp proaspăt.
[/text_block] [/one_half]
[spacer top=”80px”][/spacer]
Cleştar
[one_half] [text_block text_align=”justify” text_width=”98%” title=”2015″ title_tag=”h5″] O parcelă pestriță cultivată cu viță veche de 50 de ani, a fost culeasă manual în zorii zilei de 7 Septembrie. Mustul a fermentat la temperaturi joase, după care a fost lăsat pe drojdii preț de 6 luni.[/text_block] [/one_half] [one_half last=”true”] [text_block text_align=”justify” text_width=”98%” title=”” title_tag=”h5″]Cleștar are o strălucire aurie și degajă arome exotice de condimente orientale. Gustul este corpolent, bogat și în același timp proaspăt.
[/text_block] [/one_half]