[spacer top=”52px”][/spacer]
Odată încheiată fermentația malolactică vinul a fost învechit doi ani în butoaie noi de stejar românesc. Un singur butoi de 500 de litri a fost selectat pentru primul nostru vin Rezervă. De o culoare purpurie închisă, vinul degajă arome complexe de fructe negre, prune si condimente orientale. Deși taninii sunt deja bine integrați acest vin poate fi păstrat pentru cel puțin un deceniu. 666 de sticle au fost umplute cu mândrie in Aprilie 2018.
[/text_block] [/one_half]
Estate Sandridge
[one_half] [text_block text_align=”justify” text_width=”98%” title=”2016″ title_tag=”h5″] Strugurii acestui vin obârșesc dintr-o parte înaltă și nisipoasă a viei vechi de Fetească Neagră numită popular “La Nisip”. Randamentul natural redus de mai puțin de trei tone la hectar produce boabe mici, intens aromate. Aceștia sunt cei mai valoroși struguri ai viei noastre și vinurile Rezervă sunt produse din ei numai în ani deosebiţi. După recoltarea manuală separată, strugurii au fost dezciorchinaţi și au fermentat natural intr-un vas deschis.[/text_block] [/one_half] [one_half last=”true”] [text_block text_align=”justify” text_width=”98%” title=”” title_tag=”h5″]Odată încheiată fermentația malolactică vinul a fost învechit doi ani în butoaie noi de stejar românesc. Un singur butoi de 500 de litri a fost selectat pentru primul nostru vin Rezervă. De o culoare purpurie închisă, vinul degajă arome complexe de fructe negre, prune si condimente orientale. Deși taninii sunt deja bine integrați acest vin poate fi păstrat pentru cel puțin un deceniu. 666 de sticle au fost umplute cu mândrie in Aprilie 2018.
[/text_block] [/one_half]
[carousel_single] [carousel_item] [/carousel_item] [carousel_item] [/carousel_item] [/carousel_single]
[spacer top=”160px”][/spacer]