[spacer top=”52px”][/spacer]
Dagon Clan Rose 2014 strălucește apetisant în pahar, afișând o culoare roz somon pal și mirosind intens a fructe roșii. E atât de proaspăt încât pare că ar fi țâșnit din vie direct în pahar.[/text_block] [/one_half] [one_half last=”true”] [text_block text_align=”justify” text_width=”98%” title=”2015″ title_tag=”h5″]Strugurii din soiurile Shiraz și Cabernet Sauvignon au fost culeși manual în dimineața zilei de 3 Octombrie. După o presare lejeră mustul a fermentat natural. Har 2015 strălucește apetisant în pahar, afișând o culoare roz somon pal și mirosind intens a fructe roșii. E atât de proaspăt încât pare că ar fi țâșnit din vie direct în pahar.
[/text_block] [/one_half]
[spacer top=”160px”][/spacer]
Har
[one_half] [text_block text_align=”justify” text_width=”98%” title=”2014″ title_tag=”h5″]Strugurii unui an neobișnuit de rece și ploios, din soiurile Cabernet Sauvignon și Shiraz, au fost culeși de mână în dimineața zilei de 13 Septembrie. Mustul a fermentat natural și a fost filtrat lejer pentru a îi păstra caracterul natural, putând aparea un sediment ușor.Dagon Clan Rose 2014 strălucește apetisant în pahar, afișând o culoare roz somon pal și mirosind intens a fructe roșii. E atât de proaspăt încât pare că ar fi țâșnit din vie direct în pahar.[/text_block] [/one_half] [one_half last=”true”] [text_block text_align=”justify” text_width=”98%” title=”2015″ title_tag=”h5″]Strugurii din soiurile Shiraz și Cabernet Sauvignon au fost culeși manual în dimineața zilei de 3 Octombrie. După o presare lejeră mustul a fermentat natural. Har 2015 strălucește apetisant în pahar, afișând o culoare roz somon pal și mirosind intens a fructe roșii. E atât de proaspăt încât pare că ar fi țâșnit din vie direct în pahar.
[/text_block] [/one_half]